Cia. Anna Confetti – “A la fresca”

Firal C/ de la Carrerada s/n

Tres personatges, que us resultaran molt familiars, i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions entre quotidianes i surrealistes que portades a l'extrem esdevenen còmiques.

€4

Taller de moviment i percussió a càrrec Sound de Secà

Firal C/ de la Carrerada s/n

En aquest taller realitzarem diferents exercicis per treballar la connexió grupal, la improvisació i la consciència corporal. La finalitat és utilitzar aquestes eines per complementar la part musical en les actuacions, millorant la presència escènica i connexió amb tots els membres del grup. En la primera part del taller realitzarem dinàmiques, jocs d'expressió i moviment; […]

Gratuït

Sound de Secà – “Emorio”

Firal C/ de la Carrerada s/n

Sinopsi: Emoriô és un espectacle de percussió estàtic de carrer ple de vitalitat i energia. El ritme es fusiona amb la dansa i el cant, transportant al públic per diferents emocions a través dels diferents ritmes del món. Uns personatges que se'ns presenten misteriosos van pujant la temperatura de la plaça, i amb la complicitat […]

€4

Documental “Camí a l’escola” comentat a càrrec de Campi Qui Pugui

Pavelló Poliesportiu Plaça de la Closa, S/N, Esterri d'Àneu

Un documental que narra la història real i extraordinària de quatre nens, herois quotidians -Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel- que s’han d’enfrontar diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola.

€1

Campi Qui Pugui – “Camí a l’escola”

Pavelló Poliesportiu Plaça de la Closa, S/N, Esterri d'Àneu

Tres germanes, un camí i un objectiu: tenir el futur a les seves mans.
L’extraordinària història de tres germanes que s’enfronten diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Tres nenes que viuen en un país qualsevol, en un lloc llunyà i proper alhora, que no parlen cap idioma concret i els parlen tots a la vegada. Un espectacle suggerent, visual i sense text que s’inspira en la història real d’infants d’arreu del món. Infants autònoms i capaços, que comparteixen les ganes d’aprendre i de canviar el seu món.

€4

Espectacle Taller de joves

Pavelló Poliesportiu Plaça de la Closa, S/N, Esterri d'Àneu

En motiu de la cancel·lació del taller, per prevenció de la Covid-19, aquest espectacle també es cancel·la. 

€1

Zum-Zum Teatre – “La Gallina dels ous d’or”

Pavelló Poliesportiu Plaça de la Closa, S/N, Esterri d'Àneu

Us agraden els diners? … Molt?
Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or.
Us imagineu si us passa a vosaltres?
LA GALLINA DELS OUS D’OR és una història que conta que el diners són un “cuento”.

€4

Taller Matx d’improvisació a càrrec de Ramon Molins de Zum-Zum

Pavelló Poliesportiu Plaça de la Closa, S/N, Esterri d'Àneu

El Matx d'Improvisació és un format de representació teatral competitiu creat el 1977 al Quebec, sota la direcció de Théâtre Experimental de Montréal, per Yvon Leduc i Robert Gravel, que desitjaven experimentar noves formes teatrals i d'acostament al públic. Per tal de trencar l'elitisme de teatre, van tenir la idea d'utilitzar un format esportiu, i van parodiar la normativa de l'hoquei sobre gel.
És un format que s’utilitza com una eina d’entrenament interpretatiu, una forma d’exercitar la capacitat de resposta ràpida, d’adaptació i de creativitat escènica.

Gratuït

Matx d’improvisació amb públic

Pavelló Poliesportiu Plaça de la Closa, S/N, Esterri d'Àneu

Veurem el resultat del taller que s'ha realitzat de 10 a 12h i passarem una molt bona estona.

€1

Zum-Zum Teatre – “Gretel & Hansel”

Pavelló Poliesportiu Plaça de la Closa, S/N, Esterri d'Àneu

Dos comediants evoquen els paisatges dels contes mitjançant la paraula, la utilització d’objectes quotidians i d’instruments musicals, creant un bosc de somni, transformant l’espai escènic i transportant-nos al cor màgic i fantàstic dels contes.
Un conte per veure, escoltar i olorar.
Objectes quotidians que recreen l’espai escènic, projeccions que apareixen màgicament per dibuixar-nos la lluna, el bosc, una casa sorprenent... la proximitat i la calidesa de les paraules explicades a cau d’orella, l’encant de les músiques i els efectes fets amb instruments i objectes rudimentaris, l’agradable dolça i enigmàtica olor a xocolata que, igual que als nostres joves protagonistes, sorprendrà al públic durant la funció...

€4

Taller d’ombres a càrrec de Carles Pijuan

Ajuntament Plaça de la Closa, 1, Esterri d’Àneu

De la mà de l'artista plàstic Carles Pijuan, llicenciat en Belles Arts i un dels fundadors de la Companyia de Comediants La Baldufa, us presentem un taller amb el qual ens aproximarem al món de les ombres.

Les ombres són una tècnica teatral molt utilitzada en els espectacles de La Baldufa. Amb aquest taller farem una introducció a aquesta disciplina que ens permetrà crear personatges, investigar les seves possibilitats, característiques, mesures, formes...

Coneixerem les millors eines per fer una llum potent, càlida i clara, per tal d'assolir l'objectiu, que és, sens dubte, el de captivar l'espectador.

€1

La Baldufa – “Mon pare és un Ogre”

Pavelló Poliesportiu Plaça de la Closa, S/N, Esterri d'Àneu

“De petit, tothom em deia que el meu pare era un Ogre, i potser era cert, perquè mai ningú ha vist un Ogre, i jo tampoc vaig veure mai el meu pare.”
Mon Pare és un Ogre és un espectacle que ens parla sobre el bé i el mal, sobre la maldat dels bons i la bondat dels dolents, el càstig, la culpa, la solidaritat, la justícia. Un viatge al país dels Ogres, un cant a l’esperança

€4

Aquafonia, com sona l’aigua?

Pavelló Poliesportiu Plaça de la Closa, S/N, Esterri d'Àneu

Durant el taller practicarem la percussió corporal per reproduir sonoritats que ens transportin a un medi aquàtic, crearem breus composicions amb instruments de petita percussió i emprarem instruments “aquafònics” (com ara l'udu, una gerra d’aigua amb un forat lateral) i quotidiòfons aquàtics (objectes quotidians com ara pilotes, bols o palletes) per explorar les seves possibilitats acústiques si els afonem a l'aigua. Alguns dels conceptes bàsics que treballarem seran el ritme, la melodia i l’harmonia.

€1

La Baldufa – “La Faula de l’Esquirol”

Pavelló Poliesportiu Plaça de la Closa, S/N, Esterri d'Àneu

Inspirats en les faules i els contes populars, la veterana companyia de teatre familiar La Baldufa ens proposa un espectacle que beu de la tradició literària d’autors com Jean de La Fontaine, Charles Perrault, els germans Grimm i Òscar Wilde, en què dos personatges molt diferents, un esquirol i un eriçó, han de trobar la manera de viure plegats. L’objectiu és reflexionar sobre la diversitat, la generositat i la convivència.

€4