Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Rateta

28 maig 2022 | 11:00 - 12:00

Espectacle: La Rateta
Companyia: La Màxima
Hora: 11.00h
Durada: 40’
Espai: Escola Magí Morera i Galícia – Pavelló (espai 4)
Gènere: Teatre
Edat Recomanada: de 3 a 7 anys

La rateta, és un espectacle de Teatre per a nenes i nens basat en el conte tradicional de la rateta, interpretat per artistes de la Companyia LA MÀXIMA, de la Fundació Ilersis.

Amb la companyia LA MÀXIMA, volem trencar amb idees i valors  estereotipats, fent lectures actualitzades en els nostres espectacles, que parteixen de les inquietuds de les nostres i els nostres artistes.

Diem que és un espectacle per nenes i nens, perquè està basat en un conte, però en realitat planteja una lectura alternativa sobre la violència domèstica.

Des que vam iniciar la primera representació al 2018, n’hem fet diferents versions, acollint totes les diversitats i les situacions de confinament que ens ha portat la pandèmia i que llegim de manera positiva, perquè ens ha permès, també, fer una versió participativa en format d’assaig i explicació del projecte.

Espectacle Inclusiu: que neix de fundacions que treballen amb la diversitat funcional.

  • A banda d’aquestes entrades online, disposem també de 100 entrades en format paper que es poden adquirir al local de La baldufa (c/Músic Vivaldi 12, bsx. De 8.00 a 18.00h). I també a Magí Morera, una hora abans de l’espectacle.
  • L’entrada dona dret a accedir a l’espai d’actuació, però les localitats no estan numerades, per tant, es recomana arribar amb prou temps als espectacles per poder escollir seient. S’obriran portes uns 20 minuts abans de l’inici dels espectacles. L’accés als espais es farà per ordre d’arribada.
  • Si aneu acompanyats d’infants petits que no ocupen seient, no cal que els reserveu entrada. Poden anar a la falda.
  • 5 minuts abans de començar l’espectacle s’alliberaran les reserves d’entrades de les persones que no hagin arribat a l’espai d’actuació, per a donar accés al públic que no tingui entrada i que sí que estigui fent cua fora l’espai.
  • Us recomanem que escolliu els espectacles en funció de les edats recomanades.
  • L’organització es reserva el dret de fer canvis de darrera hora tant en els horaris com en la programació.
  • Els menors de 16 anys sempre han d’anar acompanyats dels seus progenitors o tutors legals. En cas que s’indiqui el contrari i que els infants puguin assistir a tallers o espectacles sols, els progenitors o tutors hauran de deixar i recollir l’infant a l’entrada de l’espai d’actuació, abans i després de l’espectacle o taller.

Mostra els detalls

Data:
28 maig 2022
Hora:
11:00 - 12:00

Entrades

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Entrades no disponibles